Referencer

Hos Hanne er der højt til himlen, når børnene leger udenfor i de skønne omgivelser, der er hyggestunder med sanglege og nærvær, og der er kreativ leg , hvor motorikken øves, med perler, klippeklistre, pebernøddebagning og når der syltes rødbeder. Der er tid til vild leg når der bygges hoppebaner i hele køkkenet, når Hanne smider sig i græsset med børnene og Hannes mand, Per, til børnenes store fryd, kører traktor eller sprøjter med vand. Og samtidig med alt dette er der altid en skøn ro og hygge - også når Hanne har fem børn i dagplejen! Dette skyldes dels at børnene kan færdes i stort set hele huset og har plads til at trække sig, hvis de har behov for det, men også fordi Hanne har en fantastisk evne til at få børnene til at lytte og forstå, så det bliver helt selvfølgelig, at børnene velvilligt gør som Hanne siger. Hanne er god til at se det enkelte barn og formår at tilpasse lege og udfordringer herefter. Hun er god til at give børnene omsorg, når de har behov for det og tager sig god tid når barnet afleveres, så det altid er en god oplevelse. Per er med når børnene spiser, det gør det hele så hjemligt og rart og børnene taler tit om Pers gøren og laden på gården. Vi kan ikke forestille os et bedre sted for vores børn og kan kun give Hannes dagpleje de bedste anbefalinger!

Andreas og Annika
Masser af plads til leg og grin
 
"Vi har været rigtige glade for at have haft både Mads og Maja hos Hanne, og begge børn har nydt at være hos hende og ikke mindst Per. De bor et rigtig dejligt sted med masser af plads, både inde og ude. En rigtig stor have hvor der er plads til leg, gynge og køre på scooter.

Hanne er meget i mødekommende, sød, altid smilende, positiv - hun møder altid børnene der hvor de er. Hun har børnene med i rigtig mange spændende ting som f.eks. at bage, sylte rødbeder, lave syltetøj, male, lege med dem. Jeg har aldrig haft det svært ved at aflevere børnene hos hende for jeg kunne mærke allerede efter det første møde med Hanne, at de var i rigtig gode hænder. Per er lige så glade for børnene og han hygger og laver sjov med dem. Ham har både Mads og ikke mindst Maja været rigtig glade for.

Vi har altid følt os velkommen og det var lige fra dag et af. Min mor har også kommet en del hos Hanne for at hente Mads og Maja og det har også kun været positivt for hende at komme der.

Kommunikationen mellem Hanne og os forældre har altid været rigtig god, og Hanne er altid meget forstående og god til at lytte, hvis der har været noget, vi skulle fortælle om Mads eller Maja, eller været bekymret over.

Man kan ikke få en bedre dagleje end Hanne.
 
Helle og Martin"
 
 
Dagplejen du ikke vil hjem fra.

"Forestil jer, at komme ind i et hjem, hvor man tænker:"Øv, gid jeg ikke skulle på arbejde, jeg vil hellere blive her sammen med mit barn"; sådan er Hannes hjem - hyggelige stearinlys på en frostklar morgen både ude og inde, en varme, en hygge og ikke mindst en ro, der har gjort, at vores søn, Elias, som gik i dagpleje hos Hanne fra 2008-2010, altid har følt sig tryg og hver dag glad og villigt lod sig overdrage til Hanne.

Hanne er en fantastisk dagplejer, hun besidder, foruden sin store faglige ekspertise, hjertevarme og en rigtig god pædagogisk sans, der gør at faste rammer, forudsigelighed men sandelig også plads til spontanitet, når muligheden byder sig, er hverdagen hos Hanne.

Børnene behandles individuelt, hvilket vil sige, at Hanne kigger på hvert enkelte barns unikke væsen og tilpasser dagen efter det. Alle bliver set og hørt, alle får de lødige oplevelser og oveni i hatten serveres der sund kost. Hanne bor i de skønneste omgivelser, hvilket indbyder til udeaktiviteter og oplevelser året rundt.
Man er helt tryg som forælder hos Hanne, der er altid tid til en snak om dagen, og ofte fortæller hun anekdoter om ens barns gøren og laden, så man altid er opdateret på, hvad barnet har foretaget sig, sagt og gjort i dagplejen.

Vi kan kun give Hanne vore aller varmeste og bedste anbefalinger.

Martin og Heidi"
 
 
Altid glad og positiv
 
"Hun er jo SÅ skøn et menneske, altid glad og positiv. Kærlig og meget omsorgsfuld. Og altid styr på selv de mindste ting.

Vi har altid følt os trygge ved at aflevere vores søn i hendes arme og han har været rigtig glad for at være ved Hanne i hele dagplejetiden. Mathias var simpelhen svær at få med hjem om eftermiddagen fordi de( børnene) havde det så hyggeligt.
 
Som forældre til en rigtig dreng med krudt i, er det det perfekte sted hvor der er masser af plads udendørs og kontakt til landbrugets herligheder, så som traktorer m.m ude ved Per. Per som også er en del af hverdagen.

Hanne er virkelig dygtig til at lære børnene en masse ting både rim, remser og musik m.m og en masse " praktiske " ting som hjælper de små videre i livet.
 
Helene og Martin"
 
 
Den perfekte dagpleje for vores børn
 
"Vi har haft to børn ved Hanne og kunne ikke forestille os at have børn i dagpleje andre steder.

Hanne har så meget at tilbyde børnene med hendes personlighed og faglighed, udviklingsmæssigt for børnene og i forhold til deres motorik. Hun er meget opmærksom på, hvor det enkelte barn er i sin udvikling og hvordan hun bedst muligt hjælper det videre.

Hanne er også en god sparringspartner for os forældre, man kan altid spørge hende til råds og på opfordring deler hun gerne ud af sin erfaring.

Der er utrolig skønne fysiske rammer ved Hanne og Per – en dejlig gård – der er perfekt indrettet til børn både indenfor, men også udenfor med en stor skøn have, dådyr lige uden for vinduet, som børnene elsker at fodre, stort fliseareal til kørsel med diverse køretøjer, jordbærmarker og juletræs plantage.
 
Hannes dagplejebørn elsker at være ude og får lov til at udforske alle de spændende ting, som naturen har at byde på. De får også lov til at dyrke deres egne kartofler – en udvikling som er spændende for børnene at følge.

Hanne er god til at synge med børnene, lære dem rim og remser. Og hun sidder stort set altid på gulvet sammen med børnene og leger, og de elsker at kravle hen til Hanne og sætte sig ved hende. Også når forældrene er der, vælger børnene ofte også at kravle hen til Hanne og sætte sig ved hende og hygge. Så er man ikke et sekund i tvivl om, at ens barn er det helt perfekte sted at være i dagpleje!
 
Lone og Per"
 
 
Den varmeste anbefaling
 
"Jeg har haft 2 børn i dagpleje hos Hanne, og kan på den baggrund give den varmeste anbefaling af Hanne.

Hos Hanne har børnene en tryg hverdag med mening og indhold.

Gården giver nogle fantastiske rammer for udeliv, og de bliver brugt hver dag.

Hanne forstår at imødekomme børnene på deres individuelle niveau, og hun er engageret og omsorgsfuld.

Mine børn har været meget glade for deres tid hos Hanne, og vi kigger stadig forbi i ny og næ.

Susanne K. Christensen"
 
 
Vores børns andet hjem
 
"Vi har haft to børn i dagpleje hos Hanne. Laura i perioden 2009-2011 og Magne i perioden 2013-2015. Begge børn ELSKER Hanne og Per!
 
Der er altid pænt og rent. Der er altid styr på børnenes ting - tror Laura har mistet et enkelt hårelastik i al den tid hun var hos Hanne. Barnevognen står inde når den ikke bruges, udetøjet bliver tørret, hvis det er blevet vådt osv.
 
Det bedste er den varme og ro, der altid er, når man skal aflevere og hente. Hanne er utrolig god til at få både børn og forældre til at føle sig godt tilpas - også når det er svært, kan Hanne formidle tingene på en måde som er "letfordøjelig". Man er aldrig i tvivl om at børnene har førsteprioritet. Hanne har også en stor viden omkring leg og læring og man kan mærke hvordan børnene udvikler sig dag for dag med nye opgaver og nyt ansvar. De fantastiske omgivelser omkring gården giver også børnene nogle skønne og lærerige oplevelser, der er de færreste dagplejebørn forundt.
 
Vi kan kun medgive Hanne vores aller varmeste anbefalinger.
 
Mette og Kenneth"
Hanne Fenger | Horsens Hedegårdsvej, 19, 9520 Skørping  | Tlf.: 53289305